header image

produseProduse Exclusive

1. NATURE ESSENTIAL

Producatorul Bio-Dis España a demarat activitatea in anul 1992 in Sevilia, Spania, ca raspuns la cresterea cererii de piata a vitaminelor, mineralelor si suplimentelor alimentare inregistrata in Europa.

NATURE ESSENTIAL reprezinta gama de top a firmei Bio-Dis, care foloseste numai ingrediente naturale de cea mai buna calitate, fara substante chimice.

Nature Essential cuprinde o linie completa si extinsa de vitamine, minerale, suplimente alimentare si produse pe baza de plante (ce nu necesita o prescriptie medicala), suport pentru oamenii activi de astazi, adjuvant al alimentatiei corecte si echilibrate, care asigura o functionare optima a organismului si, implicit, o mai mare rezistenta la imbolnaviri.
Inovam continuu linia noastra de produse in functie de noile necesitati si tendinte ale pietei, fiind prezenti in 25 de tari.

Pentru mai mult detalii acceseaza site-ul:

http://www.natureessential.ro

www.natureessential.ro

2. EVELINE

Eveline Cosmetics a fost înfiintata în 1983 fiind una dintre cele mai mari companii producatoare de produse cosmetice din Polonia. Podusele Eveline Cosmetics sunt disponibile in mai mult de 70 de tarii din întreaga lume, iar lista de noi piete de desfacere este în continua crestere.

Produsele Eveline sunt dezvoltate pe baza a trei principii fundamentale - inovatie, calitate si profesionalism. In procesul de productie sunt adoptate cele mai recente realizari în cosmetologie, pentru a crea produse avansate tehnologic care trebuie sa treaca testele de control al calitatii. Procesul de control cuprinde toate fazele de productie. Acesta începe inca din faza de elaborare a retetei, urmat de monitorizarea stricta a procesului de productie, de distributie si, în cele din urma, de vânzare.

Pentru mai mult detalii acceseaza site-ul:

http://www.eveline.eu

http://www.eveline.eu